top of page
Viaje en solitario

GECASP

L’Associació Excursionista de Sant Pau és una entitat membre de la FEEC, la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes. Organitza excursions de forma periòdica coneixent racons i muntanyes de tot Catalunya i més enllà, com el Rosselló, Mallorca o el País Basc, entre d’altres. Al llarg de l’any, també organitza activitats de caire social i popular a Sant Pau i al seu entorn, com la Festa Major, Festa de la Collita , la  renovació de la senyera a Crestabocs o un sopar a principis d’estiu. Recentment s’ha format una secció d’excursions en família, amb excursions adaptades als més petits. S’encarrega del manteniment d’un tram de GR5 i tramita llicències que inclouen una assegurança per activitats de muntanya. 

 

El seu origen està estretament vinculat al Centre Agrícola, ja que en el 75è aniversari de l’entitat es va organitzar una sortida a la Pica d’Estats amb molt d'èxit que va animar a un grup de joves a continuar fent sortides i a crear, 3 anys després, el Grup Excursionista del Centre Agrícola de Sant Pau, conegut com GECASP.

 

Avui, l’entitat està formada per socis de Sant Pau d’Ordal i altres viles i pobles del Penedès. La seu de l’Associació Excursionista segueix sent el Centre Agrícola on guarda material disponible per socis i persones que ho demanin.


Correu de contacte
ww2gecasp@yahoo.es

bottom of page